Huset i Hannas

Det är så roligt att nu kunna berätta att vi har en mindre skånelänga till uthyrning, just utanför Hannas! Efter att ha besökt Österlen under några år, under olika årstider, och tittat på olika boenden, så har vi ju funderat en hel del på hur vi skulle vilja bo om vi kom tillbaka på semester. Ett hus för en hel familj eller för ett kompisgäng. Relativt nära till havet, med utsikt över åkrar och fält, och samtidigt nära till mataffär. En trädgård att hänga i, med grill och uteplats med kvällssol. Cyklar att kunna låna för att cykla på grusvägar. Dit man vill åka även på vår och höst.

Och nu har vi hittat en sådan plats, bara några kilometer ifrån där vi själva bor. Och vi börjar att hyra ut huset redan nu till i påsk! Det finns två sovrum och fyra sängplatser men vi kan ordna extrasängar om det behövs. Ett helt komplett, välutrustat kök, stor matsal och vardagsrum med kamin och tv. Och två badrum.

Det är ingen ‘sommarstugekänsla’ över det här huset, utan här kan man bo året om. En vacker skånelänga mittemellan Simrishamn, Ystad och Tomelilla. Och vi ser så fram emot att få besökare och är så glada att vi redan har fått vår första bokning!

Huset ligger ute både på Blocket och Airbnb.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.