I Stockholm över helgen

Vi körde upp till Stockholm i torsdags. Sextiofem mil och jag var inte helt avslappnad inför tanken på sju timmars bilkörning med en 18 månaders i baksätet. Men det gick så otroligt bra. En rast efter 20 mil då vi alla sprang runt på en grässlänt och sen sov Edmund fram till Linköping där vi stannade i två timmar för att träffa släkt och fika. Sen sov han i en timme till och gnällde inte ett dugg när vi satt fast på eftermiddagstrafiken på Essingebron. (Det gjorde dock hans mor.) Lite svårt att få honom att somna sen på kvällen men det får man ta. (I det här fallet min man då, eftersom jag åkte till vänner för middag.)

Tänker att våra barn ju kommer att få åka den här sträckan ganska många gånger i sin barndom. Sen vi flyttade till Skåne har jag själv kört den varannan månad. Nu hoppas jag bara att de inte kommer att lida av åksjuka som jag själv gjorde som barn…

Hade en fin helg trots det hemska som hände. Som vanligt hade vi väldigt mycket sociala aktiviteter inplanerade. Kände oss väldigt mycket som storstadsbor när vi hade kompis dejt med barnen på parkleken vid Humlegården. (Edmund älskade det! Finns ju ingen lekplats hos oss, så han åkte rutschkana säkert 30 gånger på en kvart.)

Nu tillbaka på Österlen där vi håller på att förbereda oss inför påsken, Konstrundan och starten på Säsongen här på Österlen. Och jag kommer att fortsätta att lägga upp mina intervjuer med människor som berättar om #flyttenfrånstan. Härnäst berättar Anders om hur han gick från journalist i Stockholm till mathanterverkare på egen gård i Södermanland.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.