Loppisrunda i mars

IMG_6539

Som något av ett hån så vaknade vi till snöblandant regn igår. Trädgården är full av snödroppar och vintergäck, och krokusarna och påskliljorna är redo att slå ut om det bara blir lite varmare. Men det blev alltså inte den här helgen. Istället packade vi in oss i bilen och körde runt till loppisar och butiker i närheten.

Eklaholm, blom och inredningsbutiken utanför Löderup, öppnade för säsongen den här helgen och det var fullt med folk. De sålde bland annat tulpaner på lök och allt kändes väldigt vårligt och blommigt. Lite för mycket folk för mig så det blir att komma tillbaka en annan dag för att strosa runt och kanske köpa ett par citronträd.

    

Sen åkte vi till Lundins lada utanför Gärsnäs, som har loppis varje lördag året runt. Lite skabbigt men rätt kul och jag brukar oftast hitta något att köpa. Man kan också ta sig en korv eller en kaffe.

Därefter drog vi vidare till JHL Bygg, byggvarufirman i Östra Tommarp. Som nyblivna husägare hänger vi rätt mycket här…

Och mitt emot JHL har nu Retro Österlen öppnat för säsongen. Mycket snygga möbler i stora lokaler.

Vi fortsatte vidare hem till Hammenhög där Allt i Allo har öppet på lördagar. Kanske vår bästa loppis – varmt och skönt, välstrukturerat, kul grejer och bra priser. Och så nära hem!

Jag är ju inte loppis-frälst. Kan tycka att det är jobbigt när det är stökigt och överbelamrat. Ser inte sakerna utan bara en massa. Därför gillar jag de ställen bäst som är strukturerade och där det finns plats att röra sig.

Vi hann inte med En liten bit av Medelhavet i Hammenhög (kök och trädgård) och Mariedals Gård där de också har loppis, var stängt. 

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.