Påsken – snö och sol

Det blev en fin helg med familj, konst, utflykter och god mat. Lite chockartat med snöstorm på påskafton och ruggigt kallt väder de andra dagarna som dämpade vårkänslorna en aning men det var ändå tillräckligt med sol igår för en picknick vid Stenshuvud.

Lite kavalkad:

Lyckades se Bodil Eklunds skulpturer både i hennes egen ateljé i Baskemölla Ekoby, samt på Sjöbacka gård (där även Madeline Pyk ställde ut).


Mycket folk på Fabriken och många tankeväckande verkUnderbara broderier i soliga lokaler på Södra Skolan i Brantevik

Otroligt fint litet hus där Chesterman & Dotter har sin antikhandel i Hammenhög

Och så besökte vi det nedlagda Hammenhögs Gästis som är till salu

Och så det som inte kom med på bild: galet mycket folk på Hammenhögs IFs loppis på långfredagen, en solig promenad runt Gyllebosjön, ett roligt besök till Gorm Byggnadsvård och en picknick på påskbordsrester vid Stenshuvud.

Och så det kanske det allra bästa – att kunna svara ”Vi bor här” på frågan ”Hur länge stannar ni då?”. Och just detta, att vi inte behövde åka härifrån på Annandag Påsk.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Påsken – snö och sol

  1. David skriver:

    Hej!
    Vi är ett par boendes i Sthlm med planer på en österlenflytt. Vi läser därför din blogg med liv och lust :). Vi har ett barn i samma ålder som er son. Hur ser det ut med förskolor runt där ni bor? Har ni fått ett gott intryck överlag där ni har fått förskoleplats? Vi tittar lite på Borrby/Hammenhög.

    MVH
    David

Kommentarer inaktiverade.